Суркіс: вибухи у Дніпропетровську – це замах на Євро-2012

П'ятниця, 27 квітня 2012, 22:02

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс заявив, що вибухи в Дніпропетровську є замахом на Євро-2012.

Про це йдеться у його заяві, оприлюдненій на сайті ФФУ.

"Я не знаю, хто стоїть за вибухами у Дніпропетровську, чиї інтереси, чиї амбіції. Але вважаю, що особи, котрі здійснили цей жорстокий злочин, або санкціонували його, або зараз використовують його наслідки з певною політичною метою, є співучасниками замаху і на підрив авторитету нашої країни напередодні Євро-2012", - наголосив Суркіс.

"Ціла низка подій, які передували цій трагедії, підштовхує до висновку, що ми маємо справу із зухвалою спробою шантажувати УЄФА, аби змусити його прийняти політичні ультиматуми. Адже підготовка до спортивного свята останнім часом, на жаль, супроводжується у ЗМІ відвертими провокаціями", - вважає він.

"Цинізмові організаторів кривавої трагедії у Дніпропетровську немає меж. Існує достатньо підстав стверджувати, що її мета − за будь-яку ціну зірвати успішне проведення в Україні визначного європейського турніру і скомпрометувати державу та суспільство в очах міжнародної спільноти", - заявив Суркіс.

Як відомо, раніше УЄФА заявила, що не має наміру скасовувати проведення чемпіонату Європи з футболу в Україні через вибухи в Дніпропетровську.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування