Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Англійці сподіваються, що українські готелі подешевшають

Субота, 28 квітня 2012, 14:15

Англійські дипломати та вболівальники сподіваються, що ситуація з високими цінами на готелі в Україні на період проведення Євро-2012 нормалізується.

Про це заявив журналістам у Києві в п'ятницю тимчасовий повірений у справах місії посольства Великої Британії в Україні, заступник посла Мартін Дей, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Дійсно були відповідні публікації в пресі, і ціни на червень високі. Але уряд України заявив, що намагатиметься цю ситуацію вирішити або тримати під контролем. Ми знаємо про ці ініціативи. Знаємо про ініціативи в Донецьку, що вони намагаються запропонувати більший вибір і нижчі ціни", - сказав він.

У свою чергу засновник групи підтримки збірної Англії England Supporters Band Джон Хемінгем зазначив, що на чемпіонаті світу 2010 року в ПАР ситуація була схожа: недостатня кількість готелів, високі ціни, нездатність прийняти всіх охочих.

"Але коли за п’ять-шість тижнів до початку турніру готелі були незаповнені, ніхто нічого не бронював, то власники готелів усвідомили, що можуть залишитися з порожніми руками, і ціни пішли вниз. Очевидно, що економічна ситуація у світі така, що люди не можуть дозволити собі високі ціни за готелі", - сказав він.

Інший учасник групи Берні Кліфтон звернув увагу на те, що напередодні Євро-2012 у західній пресі з'являється багато публікацій в чорних тонах про Україну, як це було і під час світової першості в Південній Африці, що в реальності виявилося неправдою.

За його словами, під час поїздки в Україну, гуляючи Києвом і Донецьком, гості з Англії не відчували якоїсь загрози для себе, а навпаки всюди натрапляли на доброзичливе і гостинне ставлення.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування