Кличко не передумав іти на вибори окремо

Субота, 28 квітня 2012, 14:52

Партія "УДАР" піде на парламентські вибори самостійно, окремим партійним списком.

Про це заявив лідер партії Віталій Кличко на партійному з'їзді, який відбувається в суботу в Запоріжжі, передає Інтерфакс-Україна.

"Я ще раз хочу наголосити: "УДАР" іде на вибори окремим партійним списком. Адже ми не можемо дозволити собі втратити жодного голосу. В парламенті ми об'єднаємося з іншими опозиційними силами. Навіть якщо опозиція буде в меншості, альянсів із Партією регіонів та її сателітами не буде ніколи", - сказав він.

Кличко закликав колег з опозиційних сил здійснити перевірку кандидатів у народні депутати на відповідність критеріям моральності,згуртованості та професіоналізму.

Він висловив готовність підтримувати тих опозиційних кандидатів у мажоритарних округах, які мають найвищий рейтинг.

"Шановні колеги по опозиції, проведімо спільно опитування громадської думки. Нехай виборці й лише виборці в кожному окрузі самі визначать, хто з опозиційних кандидатів має більше шансів представляти їх у парламенті. Ми підтримуватимемо тих опозиційних кандидатів, чий рейтинг буде високий, і не повторимо помилок минулих виборів в Обухові та Києві", - зазначив лідер "УДАРу".

Кличко наголосив, що за його партію готові голосувати 10% українців.

Як передає кореспондент агентства, на 9-й з'їзд партії "УДАР" зібралося понад 500 представників із 647 партійних організацій України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування