Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Бідні" регіонали рахують, на що витратили б украдені Тимошенко гроші

Неділя, 29 квітня 2012, 10:56

Грошей, які втратила Україна в результаті злочинної діяльності екс-прем’єра Юлії Тимошенко, вистачило б на лікування сотень тисяч хворих.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Віктор Корж, повідомляє прес-служба партії.

Корж звернув увагу на те, що Україна через злочинні дії Тимошенко втратила 450 млн. дол., а відтак сотні українців позбавлені можливості отримати своєчасну медичну допомогу.

"Наприклад, на ці кошти можна було б придбати 1 млн. 125 тис. штучних кришталиків для ока", - повідомив депутат.

На ці ж кошти можна було б забезпечити 375 тис. різних протезів рук та ніг для інвалідів або купити 225 тис. інвалідних візків.

За його словами, за рахунок тих коштів, яких Тимошенко позбавила Україну, можна було б провести і 3 млн. процедур гемодіалізу.

Також цих грошей вистачило б на 22,5 тис. операцій дітей з гострою формою лейкемії, враховуючи, що в середньому на операцію потрібно 20 тис. дол.

"У тому ж "Охматдиті" щороку 19 тис. діточок лікуються, сподіваючись на те, що вони будуть жити. Невже сльози цих дітей та їхніх батьків не варті того, щоб корупціонер, навіть із привабливим обличчям та неабиякою красномовністю, відповів за вкрадене щастя, вкрадене здоров’я та вкрадене життя?" – підсумував депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...