Тимошенко готова здати кров, але не тим, хто звинувачує її в брехні

П'ятниця, 11 травня 2012, 14:39

Юлія Тимошенко готова дозволити взяти в неї кров на аналіз у разі, якщо це робитимуть незалежні лікарі, заявляє її захисник Сергій Власенко.

На прес-конференції він назвав дезінформацією заяви представників Генпрокуратури про те, що Тимошенко відмовляється від аналізу крові, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

За його словами, екс-прем’єр готова в будь-який час дозволити забрати кров незалежним лікарям.

"Але як можна віддавати аналіз крові експертам, які вчора сказали, що Тимошенко сама себе побила?", - запитав захисник.

Власенко також повторив, що Тимошенко досі не може розпочати нормальний вихід із голодування через те, що тюремники не передають їй відповідні продукти. 

"Тюремники відмовились передати Тимошенко всі продукти, які необхідні для належного виходу з голодування, зокрема соки, які потрібно вживати перші три дні. Вони прийняли лише ті продукти, які потрібно вживати на третій, четвертий день виходу з голодування, але при цьому соки, які потрібно вживати зараз, не взяли", - сказав він,

"Тобто вони роблять все можливе, щоб Юлія Тимошенко не могла нормально вийти з голодування", - переконаний він.

За словами Власенка, те, що розповіла Тимошенко в четвер під час 20-хвилинної розмови з ним, "шокує і вражає: в її палаті три камери відеоспостереження, всі вікна заклеєні плівкою, через яку не можна спостерігати, що відбувається зовні, вікна не відчиняються". 

Як відомо, напередодні перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін висловив думку, що Тимошенко відмовляється здавати аналізи, бо в її крові можуть знайти "певні субстанції".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News