У Ющенка нагадали Медведчуку 2004 рік

П'ятниця, 11 травня 2012, 20:34

Саме екс-керівник секретаріату Леоніда Кучми Віктор Медведчук робив усе можливе, аби Віктор Янукович став президентом у 2004 році.

Про це заявили в прес-службі Ющенка, у відповідь на коментар Медведчука про те, що саме Ющенко допоміг Віктору Януковичу стати президентом.

"Наближення кожних виборів традиційно не лише підносить на публічну хвилю новий призов політиків, що покликані, як вважається, омолодити еліту, а й повертає з небуття "списані в архів" кадри, людей минулого", - зазначили в прес-службі.

"Зайве тому підтвердження - агресивне відновлення активності Віктора Медведчука, "князя пітьми", як його нарекли журналісти, фігури, з якою не лише політикум, а й суспільство пов’язують усе найцинічніше з епохи Кучми", - заявили у Ющенка.

"Тепер цей персонаж з минулого взявся повчати українців, дорікаючи їм неправильним голосуванням на президентських виборах, зокрема дуже йому не подобається, що частина громадян проголосувала "проти всіх". А ще крайнім у цьому робить Віктора Ющенко", - йдеться в повідомленні.

"Сьогодні головний канцелярист Кучми намагається оцінити ситуацію з точки зору критиків Януковича. Можливо, сподівається, що українці забули те, що саме Медведчук робив усе можливе, аби Віктор Янукович став Президентом у 2004 році? Забули історії із сервером, масовими фальсифікаціями результатів голосування, побиттям людей під ЦВК?", - заявили у Ющенка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування