Тюремники оприлюднили меню Тимошенко

П'ятниця, 11 травня 2012, 21:01

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко лікується і харчується згідно з рекомендаціями німецького лікаря.

Про це у п’ятницю повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби.

Служба публікувала затверджений лікарем німецької клініки "Шаріте" доктором Лутцем Хармсом порядок лікувального харчування 11-12 травня та графік лікувальних процедур для Тимошенко на 11 травня.

 
 
 

Крім того, ДПтС України інформує, що 10 травня о 16.00 Тимошенко отримала передану їй продуктову передачу.

11 травня Тимошенко також отримала продуктову передачу.

 

У свою чергу заступник міністра охорони здоров'я Олександр Толстанов повідомив, що німецький лікар попросив харківських гастроентерологів про допомогу в складанні раціону екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

"Оскільки він (Хармс) сам невролог, він попросив, щоб скорегувати дієтотерапію, щоб гастроентерологи і лікарі-дієтологи допомогли йому прописати покроково введення того чи іншого продукту харчування", - цитує чиновника "Інтерфакс-Україна".

"Він попросив, щоб харківські гастроентерологи допомогли йому в складанні раціону харчування. Безумовно, така допомога йому буде надана, починаючи із завтрашнього дня", - сказав Толстанов.

Він зазначив також, що лікарі готові взяти на аналіз кров Тимошенко, як тільки вона погодиться.

"Єдине, що хотів би відзначити, це повинен робити обов'язково наш медичний працівник, а далі - це може бути передано в будь-яку лабораторію, в яку захоче людина", - заявив він.

"На сьогоднішній день рівень лабораторних досліджень, рівень апарату, який виконує аналіз крові, такий, що фактично все робиться автоматично... Роль людини в цьому мінімізована", - підкреслив заступник міністра.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування