Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонал" кепкує, що "Батьківщина" і "Фронт змін" лишаться без керівництва

Субота, 12 травня 2012, 15:08

У Партії регіонів вважають, що "Батьківщина" та "Фронт змін" залишаться без керівництва, якщо проведуть анонсовану люстрацію і в своїх лавах.

Принаймні, таку думку висловив депутат-"регіонал" Володимир Олійник, коментуючи заяву Арсенія Яценюка та проект програми дій об’єднаної опозиції, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Якщо "Батьківщина" та "Фронт змін" для перевірки законності статків керівництва своїх партій заснують комісію, то на волі залишиться лише голова цієї комісії", - сказав Олійник.

За словами депутата, можна пригадати і ЄЕСУ, і офшорні рахунки, про які писала світова преса, про мільярди на рахунках Юлії Тимошенко, можна перевірити діяльність і колишнього виконувача обов’язків голови Національного банку, екс-голови Верховної Ради Арсенія Яценюка, як посадової особи.

"Якби цього вимагали лідери, які не були при владі, – це було би свіжою ідеєю, але коли будучи при владі вони розікрали країну, варто було би почати з себе – показати свої статки, подати гарний приклад", - заявив Олійник.

"Тому якщо хочуть продемонструвати серйозність своїх намірів, то нехай починають з себе, бо вони вже були при владі, їм є про що звітувати – не тільки в частині того, що нічого не робили, а й в частині того, що зробили злочинного, протиправного, стосовно держави і українського суспільства", - заявив "регіонал".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...