Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко погодився, що чинна влада – спільний ворог

Субота, 12 травня 2012, 15:58

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко вважає, що чинна влада є спільним ворогом для всіх опозиційних сил.

Про це йдеться в його вітальному листі учасникам Форуму об’єднаної опозиції, повідомляє прес-служба політика

Кличко зазначив, що майбутні вибори – це шанс змінити владу, яка довела неспроможність керувати країною і використала свої повноваження не на обіцяні реформи, а для особистого збагачення.

"Саме теперішня влада є нашим спільним супротивником. Саме проти неї ми повинні спрямовувати наші зусилля. І робити все для нашої спільної перемоги", - заявив він.

Лідер партії "УДАР" окреслив базові принципи, довкола яких демократичні сили мають об’єднатися у майбутньому складі Верховної Ради.

"Ми повинні завжди пам’ятати, що бій, який ми ведемо – це бій не за наші посади, а за зміни в країні", - наголосив він при цьому.

"За припинення політичних репресій і звільнення ув’язнених опозиціонерів. За подолання корупції, яка душить країну, і за створення економіки рівних можливостей, у якій не буде місце монополіям, яка дасть шанс для реалізації кожному. За припинення зубожіння людей і за зростання добробуту кожного громадянина – а не можновладців. За повернення України на демократичний, європейський шлях розвитку", - уточнив Кличко.

Лідер "УДАРу" запропонував колегам по опозиції підтримати принципи спільної боротьби, зокрема, відмовитися від боротьби між опозиційними силами.

"Ми єдині в тому, проти чого і за що ми виступаємо. Нам нічого ділити. Роботи вистачить усім", - зазначив Кличко.

Також він закликав опозицію ретельно ставитися до відбору кандидатів.

Кличко закликає дотримуватися принципу "один округ – один кандидат від опозиції" у мажоритарних округах.

А визначати найбільш гідного, на його думку, слід через соціологічні дослідження: єдиним кандидатом від опозиції має стати той претендент, який матиме напередодні виборів найвищу підтримку виборців.

Кличко також наголосив на об’єднанні зусиль для захисту голосів громадян.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування