Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Тимошенко приїдуть із США, іншим можна лише у час відпочинку

Понеділок, 14 травня 2012, 13:22

Представники посольства США о 15:00 понеділка мають зустрітися з засудженою Юлією Тимошенко.

Про такі плани повідомляє Державна пенітенціарна служба.

Усі інші зустрічі з засудженою можливі тільки після завершення призначених лікувальних процедур, у вільний для Тимошенко час – з 17.30 до 19.00 години, додає відомство.

Це стосується насамперед представників захисту Тимошенко та її родичів, які прибувають на побачення.

Народному депутату Миколі Катеринчуку, як і журналістам з Німеччини, дозвіл на побачення в понеділок з Тимошенко ні керівництво Качанівської виправної колонії, ні апарат ДПтС не надавали. Жодних звернень від зазначених осіб до пенітенціарної служби з цього приводу не надходило, додає відомство.

Пенітенціарна служба зазначає, що німецький лікар щодня складає графік процедур та план харчування Тимошенко, і чітке виконання вказаних заходів контролюють медики лікарні "Укрзалізниці" та безпосередньо доктор Хармс.

З метою уникнення провокаційних та необ’єктивних заяв у ЗМІ, відомство наводить графік реабілітаційних процедур для Тимошенко на 14 травня:

 

Як відомо, засуджена Тимошенко з 9 травня перебуває на стаціонарі в Центральній клінічній лікарні "Укразалізниці" у Харкові для проходження призначеного міжнародною медичною комісією курсу реабілітації.

Рекомендований реабілітаційний курс проводить лікар із німецької клініки "Шаріте" доктор Лутц Хармс спільно з українськими лікарями.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування