Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захист Луценка наполягає, що в нього гепатит, а в лікаря – немає совісті

Понеділок, 14 травня 2012, 13:54

Захист Юрія Луценка наголошує, що екс-міністр внутрішніх справ має діагноз вірусний гепатит TTV, а не гепатит С.

Так захист Луценка відреагував на заяву головного лікаря Лікарні швидкої медичної допомоги Києва Олександра Ткаченка, що "у Луценка немає гострого вірусного гепатиту. А ТТV не пов'язаний із якимсь зараженням".

Захист Луценка нагадує головлікарю Ткаченку, що 12 квітня 2012 року дружина Ірина Луценко, а також адвокат Ігор Фомін заявили про приховування протягом восьми місяців від Луценка та його захисників діагнозу "вірусний гепатит TTV", який був поставлений екс-міністру ще 19 вересня 2011 року.

Громадськості були пред’явлені результати  дослідження, де чітко було виділено наявність у крові Луценка вірусного гепатиту TTV.

"Своєю заявою головлікар О.Ткаченко робить зміщення акцентів на гепатит С, про який ніяким чином не говорив захист Луценка. Це говорить про те, що знаючи про хворобу екс-міністра, головний лікар лікарні, усупереч здорову глузду та даній клятві Гіппократа, виписує хворого назад до в’язниці догнивати, а не залишає його лікуватися", - обурилися адвокати Луценка.

Вони також наголосили, що "Смішною та неетичною" є заява лікаря Ткаченка щодо шляхів зараження вірусним гепатитом ТТV "ентеральним шляхом через брудні руки та немиті продукти".

"Тільки брудна й немита совість лікаря може дозволити робити такі заяви. Оскільки лікарю має бути відомо, що вірусний гепатит TTV передається при переливанні крові та асоціюється з ураженням печінки", - йдеться в заяві.  

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: