Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мер-"регіонал" запевняє, що йому погрожують розправою депутати

Понеділок, 14 травня 2012, 20:43

Мер Білгорода-Дністровського Одеської області Ігор Нановський (Партія регіонів) заявляє, що йому надходять погрози фізичної розправи.

Про це повідомляють Ukranews з посиланням на Нановського.

За словами мера, він направив заяви в прокуратуру, СБУ і міліцію з проханням дати правову оцінку діям 3 позафракційних депутатів Ігоря Хлівненко, Якова Сотниченко і Вадима Кесарчука.

Нановський розповів, що 10 травня депутати з погрозами прийшли до нього у кабінет.

"Депутат Хлівненко сказав мені буквально таке: "Тут не Київ, тут морду б'ють", - зазначив він.

"Сотниченко же нагадав, що в Білгороді-Дністровському часто палять машини. Натякав, мабуть. Я звернувся в прокуратуру, міліцію та СБУ з проханням розібратися в події", - уточнив Нановський.

Тим часом, депутати заперечують, що загрожували мерові.

"Так, дійсно, ми провели в кабінеті міського голови 10 хвилин. Ми прийшли, щоб домогтися від нього пояснень з приводу публікації в газеті "Акерманські вести", де він назвав особисто мене злодієм", - сказав Хлівненко.

"Я хотів дізнатися, які у Нановський є докази, а якщо нічого немає, то настояти на тому, щоб в наступному номері газети з'явилося підписане ним спростування. Ніхто йому не погрожував, я сказав лише, що якщо спростування не буде, то нехай він готується до серйозної чоловічої розмови", - уточнив депутат.

Він також припустив, що заява в міліцію і прокуратуру - це реакція мера на ініціативу депутатів про його дострокову відставку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування