Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лікар Тимошенко лікуватиме в Німеччині жертву миколаївського ґвалтівника

Середа, 16 травня 2012, 16:13

Зібрані всі необхідні документи, щоб відправити жертву миколаївського ґвалтівника Олександру Попову до Німеччини.

Про це заявили депутат Микола Катеринчук і головний редактор німецького видання Berliner Tageszeitung Райко Опітц на прес-конференції в середу, повідомляє "Сегодня".

За словами Опітца, лікуванням Олександри Попової буде займатися лікар Лутц Хармс, який зараз виводить із голодування екс-прем'єра Юлію Тимошенко.

У німецькій клініці "Шаріте" є все необхідне для порятунку жертви миколаївського садиста Олександри Попової, запевнив Опітц.

"Єдиний шанс для Олександри Попової – це клініка "Шаріте". Тому що в Миколаєві відсутнє необхідне устаткування для обстеження й лікування дівчини", - зазначив він.

Опітц підкреслив, що на сьогодні, за результатами обстеження українських і німецьких лікарів, дівчина транспортабельна.

У Берлін її доставлять на спеціально обладнаному літаку в супроводі 3-х лікарів, а також 2-х родичів. Транспортування оплатить Фонд Ріната Ахметова "Розвиток України". З Берліна до клініки "Шаріте" Олександру переправлять на медичному вертольоті.

Опітц також зазначив, що в Німеччині лікувати дівчину будуть найкращі невропатологи: "Лікарі, які оглядали Тимошенко, зроблять усе необхідне для порятунку Олександри Попової".

Як відомо, 19-річна мешканка Миколаєва Олександра Попова стала жертвою жахливого побиття. З 10 березня вона перебуває в стані глибокої коми, лікарі не роблять прогнозів.

Мати Олександри Попової Алла Гудзь вже дала згоду на лікування дочки в Німеччині.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування