Дружина Луценка шокувала доповідачок ПАРЄ новим діагнозом чоловіка

Четвер, 17 травня 2012, 18:46

Співдоповідачі Парламентської Асамблеї Ради Європи Марієтта де Пурбе-Лундін і Майліс Репс зустрілися з дружиною екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценко Іриною.

Про це у четвер повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

На зустрічі також був присутній адвокат Луценка Ігор Фомін.

Захисник екс-міністра повідомив про ухвалу Апеляційного суду по справі Луценка, яка залишила в силі рішення Печерського райсуду.

Фомін наголосив на заангажованості та упередженості суддів при розгляді справи, а також на порушеннях у ході судових засідань.

Луценко проінформувала про стан здоров’я Луценка, адже з моменту зустрічі із екс-міністром співдоповідачок ПАРЄ минуло півтора місяці.

"За цей час стан здоров’я Луценка значно погіршився, зважаючи на прихований діагноз - вірусний гепатит TTV. За словами дружини екс-міністра, європейські гості були шоковані фактом укриття такої хвороби від Луценка та його родини", - йдеться в повідомленні.

Також Луценко у розмові із представниками ПАРЄ попросила не розцінювати як позитивні ті ілюзорні кроки, які робить влада на підтвердження виконання резолюції ПАРЄ.

"Влада лише імітує свою діяльність. Проте як не виконувала старий КПК, так і не виконуватиме щойно підписаний президентом новий Кримінально-процесуальний кодекс. І яскравим підтвердженням цього є політичні справи проти мого чоловіка, проти Тимошенко, Іващенка та інших", - зазначила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування