Тюремники кажуть, що євродепутату сподобалось у Тимошенко

Субота, 19 травня 2012, 12:54

Зустріч Юлії Тимошенко з віце-президентом Європарламенту Яцеком Протасевичем і генеральним консулом Польщі в Харкові Яном Гранатом проходила в палаті екс-прем'єра і тривала близько двох годин.

Про це повідомив заступник начальника управління Державної пенітенціарної служби в Харкові Андрій Лапінський, інформує Інтерфакс-Україна.

"Спілкувалися вони з Юлією Володимирівною близько двох годин. Після спілкування Яцек Протасевич висловив подяку керівництву лікарні та пенітенціарної служби за те, що дали йому без обмеження час для спілкування з Юлією Володимирівною", - сказав Лапінський.

"Він також відзначив комфортні умови в лікарні, і медичне забезпечення ЦКЛ №5. Він сказав, що все, що бачив, відповідає європейському рівню і в таких умовах, на його думку, лікування повинно мати позитивну динаміку", - сказав Лапінській в суботу на брифінгу біля лікарні, де лікується Тимошенко.

Він також зазначив, що зустріч Тимошенко з віце-президентом Європарламенту і генконсулом Польщі проходила без присутності третіх осіб, друга пацієнтка, яка перебуває в одній палаті разом з Тимошенко, під час зустрічі була в іншому приміщенні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...