Теща Колесніченка залила вчительці в горло нашатир. Але її хочуть виправдати

Субота, 19 травня 2012, 19:27

Апеляційний суд Черкащини розглядає справу тещі регіонала Вадима Колесніченка, яка три роки тому залила своїй підлеглій в горло нашатирний спирт.

Про це пише "Україна молода".

У 2009 році у місті Жашкiв, що на Черкащині, стався прикрий випадок. Валентина Василівна Македон, матір дружини Вадима Колесніченка Лілії Македон, під час сварки "скрутила" виховательку місцевого дитсадка Хрущ Галину та влила їй у горло нашатирного спирту. Внаслідок цього жінка зазнала опіків дихальних шляхів та стравоходу ІІ ступеня.

Сварка сталася після того, як вихователька обвинуватила доньку Македон в тому, що та не виконує свою роботу.

Чотири судові інстанції визнали тещу одіозного політика винною. Однак після приходу до влади "регіоналів" терези Феміди почали хилитися на бік обвинуваченої.

Більше того, підсудна Валентина Василівна отримала винятковий привілей — сама визначила, в якому місті обласний суд проводитиме слухання по її справі.

"Учора у Жашкові відбулося виїзне засідання Апеляційного суду Черкащини, яке, на переконання присутнього журналіста "УМ", взагалі можна віднести до категорії "нонсенс". Адже Валентина Василівна Македон iз незрозумілих причин заявила, що не може приїхати в Черкаси, тож Апеляційний суд області... приїхав у Жашків! Як у тій приказці про Магомета і гору", - пише журналіст.

"Це винятковий привілей , на який не можуть розраховувати навіть віп–арештанти Луценко і Тимошенко", - зазначає видання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News