Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Президент розповів, як депутати приходили радитись щодо Тимошенко

Неділя, 20 травня 2012, 10:36

Депутати Верховної Ради запевняють, що приймати закон про лікування українських ув’язнених за кордоном не можна.

Про це заявив президент Віктор Янукович в телеінтерв'ю поету і журналісту Віталію Коротичу на Першому національному.

"В жодній країні світу немає цієї дискусії. Я коли говорю зі своїми колегами, я їм задаю питання: скажіть мені, а у вас в країні є дискусія навколо того, справедливе рішення прийняв суд чи не справедливе? Взяти певну категорію ув’язнених і відвести їх на лікування там в кращі клініки світу? У вас така дискусія є чи ні? Вони посміхаються", - розповів президент.

"Уявіть собі, приходить до мене група народних депутатів і каже: Віктор Федорович, давайте приймемо закон, щоб можна було лікувати наших ув’язнених за кордоном в лікарнях. Я кажу: приймайте, ви парламент. Як я можу вам казати приймати щось, чи не приймати?", - зазначив він.

При цьому Янукович додав, що сказав депутатам "приймайте такий закон, і що буде завтра?".

"Вони (депутати) дають самі відповідь. Уявіть собі, що завтра тисячі людей ув’язнених, які мають гроші, почнуть корумпувати медичну галузь, лікарів. Почнеться корупція в цьому питанні. Отримав вирок, отримав дозвіл виїхати на лікування за кордон, і з в’язниці поїхав лікуватися. А далі все що завгодно може бути. Це неможливо зробити, вони кажуть", - процитував депутатів президент.

"Так я кажу, ви прийшли до мене запевняти, що це неможливо зробити? "Ми прийшли, тому що там у нас йде дискусія, ми прийшли поговорити". Добре, поговорили розійшлись",- підсумував Янукович.

Як відомо, Віталій Коротич - один із підписантів скандального листа до Януковича з висловлюваннями на підтримку проведених ним "реформ".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування