У Тимошенко думають, що влада боїться сесії ПАРЄ

Понеділок, 21 травня 2012, 11:57

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко вважає невипадковим перенесення судового засідання у справі ЄЕСУ, а також розгляд касації у "газовій справі" на 25 і 26 червня.

Про це він сказав у понеділок на брифінгу в Апеляційному суді Харківської області, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"На моє глибоке переконання, це все пов'язано з тим, що саме в ці дні, 25 і 26 червня, в місті Страсбург триватиме сесія ПАРЄ, на якій має розглядатися українське питання. І українська влада вкотре хоче обдурити європейську громадськість, сказавши , що у нас ще немає остаточного рішення", - заявив Власенко.

Саме тому обрані ці дві дати, наголосив він.

Власенко також зазначив, що, на його думку, прокуратура, виступаючи за перенесення засідання у справі ЄЕСУ, посилалася на неналежні документи.

"Вони обґрунтовують своє клопотання неналежним документом, посилаючись на думку якоїсь міжнародної комісії, яка до Юлії Володимирівні не має жодного відношення", - сказав він.

"Лікарем Юлії Володимирівни до минулого тижня був німецький лікар Лутс Хармс, який надав свій висновок суду. Сьогодні прибуває новий німецький лікар , яка лікуватиме Юлію Тимошенко. Лише висновки німецьких лікарів є легітимним підставою для ухвалення судових рішень ", - додав захисник.

Він повідомив, що тепер Тимошенко буде лікувати німецький лікар-жінка на прізвище Рейсхауер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування