Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кожем'якін не встиг знайти сховані камери в Тимошенко

Понеділок, 21 травня 2012, 17:25

Представники БЮТ Андрій Кожем'якін і Сергій Власенко обговорили з Юлією Тимошенко ситуацію у фракції і процес об'єднання опозиції.

Про це Кожем'якін розповів журналістам після відвідування лікарні, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зустріч Тимошенко з депутатами була перервана, щоб екс-прем'єра могла оглянути лікар з берлінської клініки "Шаріте" Аннетт Райссхауер.

"Під час зустрічі приїхала лікар і нам сказали, що їй потрібно терміново оглянути Юлію Володимирівну. Ми залишилися в приміщенні, а Юлія Володимирівна пішла до лікаря", - сказав депутат журналістам у понеділок біля Центральної клінічної лікарні №5 "Укразализныци" у Харкові, де екс-прем'єр проходить курс лікування.

Кожем'якін повідомив також, що встиг обговорити з Тимошенко ситуацію у фракції, у партії "Батьківщина", а також розповів їй про процес об'єднання опозиційних сил і про проблему, що існує в цьому процесі.

За словами депутата, він запитав в екс-прем'єра про її думку з цих питань, а також про те, як вона бачить шляхи рішення проблем в об'єднавчих процесах. Крім того, Кожем'якін і Тимошенко обговорили питання дії фракції в парламенті, зокрема, нинішнього тижня.

Лідер "БЮТ-Батьківщини" також повідомив, що особисто бачив у лікарні камери відеоспостереження.

"Дійсно, є камери, включені цілодобово, цілодобово ведеться відеоспостереження", - відзначив він, при цьому додавши, що не зміг знайти наявність схованих камер.

"Можливо, якби я був трохи довше, я б знайшов ці приховані камери. Я можу за деякими технічними засобами побачити це", - сказав Кожем'якін журналістам.

Кожем'якін також передав прихильникам Тимошенко, що чергують під лікарнею, дві фотографії з автографом екс-прем'єра. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...