Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кличка божаться, що з Королевською працювати не будуть

Понеділок, 21 травня 2012, 18:42

Партія "Удар" не має наміру об'єднуватися з партією Наталії Королевської "Україна - Вперед!" ні для участі у виборах, ні в майбутньому парламенті.

Про це заявив заступник глави партії "Удар", керівник виборчого штабу партії Віталій Ковальчук, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми говоримо про те, що у нас немає ніяких потреб в об'єднанні з партією Королевської. Хочу чітко заявити, що з партією Королевською ми не вели переговорів, і ніколи не було ініціативи з нашого боку з приводу об'єднання", - заявив він.

Політик категорично виключив можливість складання єдиного партійного списку з партією Королевської для участі в парламентських списках.

"Виключено з кількох причин, але головна підстава - ми на з'їзді 28 квітня прийняли рішення про те, що на вибори ми йдемо самостійно, і таким чином поставили крапку на будь-яких розмовах з приводу того, з ким ми ведемо переговори, хто з нами веде пер6еговори про об'єднання", - підкреслив керівник виборчого штабу партії.

Він також заявив, що "Удар" не веде жодних переговорів з партією Королевської і з приводу узгодження кандидатур для участі в парламентських виборах в мажоритарних округах.

"Ніяких переговорів з нашого боку з партією Королевської з цього питання не ведеться", - підкреслив заступник глави партії.

Крім того, Ковальчук заявив, що у партії "Удар" немає ніяких спільних структур для участі у виборах.

"Ніяких спільних штабів, ніяких спільних структур, ніяких спільних узгоджених списків кандидатів по мажоритарних округах, ніяких розмов з приводу можливого об'єднання двох наших політичних сил у нас з партією Королевської не ведеться. Ініціаторами таких процесів наша політична сила ніколи не виступала", - підкреслив він.

Разом з тим, Ковальчук визнав, що з боку партії Королівської надходили пропозиції про об'єднання зусиль двох партій для участі у виборах.

"Так, свого часу були, але ми відреагували відповідним чином, і сказали, що у нас немає зацікавленості об'єднуватися з партією, яку очолює Королевська", - сказав заступник глави партії.

Крім того, за його словами, партія "Удар" також не веде переговори з партією Королевської з приводу співпраці для запобігання фальсифікації результатів виборів.

Ковальчук також не вважає за можливе співробітництво з партією Королевської в майбутньому парламенті.

При цьому подібне неприйняття партії Королевської з боку партії "Удар" він пояснив некоректною поведінкою окремих представників цієї партії.

"Це не питання неприйняття - це їх некоректне ставлення до колег по політиці", - сказав заступник глави партії "Удар".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...