Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович пообіцяв прислати в Афганістан авіацію

Понеділок, 21 травня 2012, 20:41

Україна готова продовжити співпрацю щодо використання транспортної авіації згідно з Меморандумом між урядом України та командуванням НАТО під час операції в Афганістані.

Про це заявив президент Віктор Янукович у своєму виступі на засіданні держав - контрибуторів Міжнародних сил сприяння безпеці в Афганістані та запрошених до участі країн.

Президент заявив, що Україна послідовно підтримує реалізацію Лісабонської стратегії НАТО, яка передбачає поетапне завершення спільної військової операції в Афганістані до кінця 2014 року.

Він нагадав, що вже прийнято рішення щодо поповнення українського персоналу інструкторами армійської авіації в серпні 2012 року.

"Також підтверджую нашу готовність приєднатися до датської ініціативи "Коаліція відданих контрибуторів" і робити свій посильний внесок у цю важливу справу", - сказав президент.

Янукович також нагадав, що Україна приєдналася до проекту підготовки фахівців з Афганістану та країн Центральної Азії, які спеціалізуються на боротьбі із нелегальним обігом наркотиків.

"Вважаємо цей проект важливим та перспективним і плануємо в подальшому розширювати свою участь у ньому", - сказав Президент.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування