Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко: скандал з квитками на Олімпіаду підриває імідж

Середа, 23 травня 2012, 21:59

Ситуація з генсекретарем Національного олімпійського комітету Володимиром Геращенком, який пропонував продати за готівку квитки на Олімпіаду у Лондоні, підриває імідж України.

Про це заявив чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі, член Національного олімпійського комітету Віталій Кличко у інтерв'ю ВВС.

Він зазначив, що подібні скандали "підтривають імідж не лише українського спорту, а й України в цілому".

Він сказав, що підтримує заяви президента НОК Сергія Бубки про необхідність розслідування.

"Безумовно, я не вважаю правильним те, що чиновник такого рангу вів переговори із торговцями квитками. Це ще один привід для Європи говорити про корупцію, яка панує в Україні. Безпринципність і гендлярство, які роз’їдають українську політику, тепер проникли і у спорт", - сказав Кличко.

Водночас, лідер опозиційної партії "Удар" висловив сподівання, що розслідування "розставить всі крапки над "і".

"Спорт - це завжди прозорі і чесні правила, і тому прикро, що таке відбувається. І якщо говорити мовою спорту, то таких людей треба дискваліфіковувати", - сказав він.

Як відомо, генсекретар Національного олімпійського комітету України Володимир Геращенко відсторонений з посади після розслідування з приводу продажу квитків на Олімпіаду в Лондоні.

В ході розслідування ВВС з'ясувалося, що деякі офіційні агенти з продажу олімпійських квитків порушували правила, покликані протидіяти їх проникненню на чорний ринок.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування