Бубка каже, що його чиновник до білетів навіть доступу не мав

Четвер, 24 травня 2012, 19:00

Генсек Національного олімпійського комітету Володимир Геращенко не мав стосунку до розподілу квитків на Олімпіаду-2012.

Про це повідомив президент НОК Сергій Бубка, якого цитує УНІАН.

Він нагадав, що НОК відсторонив Геращенка на час проведення службового розслідування щодо заяви про наміри Геращенка продати на "чорному ринку" квитки на Олімпіаду в Лондоні.

"Я зв`язався з Геращенком Володимиром Володимировичем і поінформував його, що на цей момент, поки проходитиме розслідування цього інциденту, він усунений зі своєї посади", - сказав Бубка.

Крім того, президент НОК сказав, що він поінформував Міжнародний олімпійський комітет і безпосередньо його президента про перші кроки і дії з боку НОК у зв`язку з інцидентом.

"Ми домовилися про тісну кооперацію і співпрацю в розслідуванні цього інциденту", - зазначив Бубка.

За його словами, Геращенко не мав стосунку до розподілу квитків, які, як зазначив голова НОК, Україна ще навіть не одержала.

Водночас Бубка наголосив, що наразі неможливо сказати, які наслідки і санкції щодо Геращенка можуть бути вжиті, оскільки розслідування ще не проведено.

При цьому він зазначив, що такий інцидент за всю історію НОК стався вперше, і він переконаний, що ця подія не вплине якось на імідж України.

Також Бубка наголосив, що НОК зацікавлений, щоб розслідування було завершено в найкоротші терміни, проте конкретних дат з цього приводу він назвати зараз не може.

Як відомо, генсекретар Національного олімпійського комітету України Володимир Геращенко відсторонений з посади після розслідування з приводу продажу квитків на Олімпіаду в Лондоні.

В ході розслідування ВВС з'ясувалося, що деякі офіційні агенти з продажу олімпійських квитків порушували правила, покликані протидіяти їх проникненню на чорний ринок.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування