Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Урни у Київ обіцяють повернути під "Євро" - лише в 3 райони

П'ятниця, 25 травня 2012, 17:37

Нові урни для сміття замість прибраних у Києві встановлять до початку чемпіонату Європи з футболу.

Їх обіцяють установити у трьох районах столиці: 843 – у Голосіївському, 130 – у Печерському, 604 – у Шевченківському, пише Gazeta.ua.

На пішохідних маршрутах сміттєві урни стоятимуть кожні 50 м, на зупинках по дві. Всередині будуть вкладені целофанові пакети одноразового використання, зазначає видання.

У цих же районах розмістять спеціальні контейнери – за 20 м від будинків, на парковках, поряд із продуктовими магазинами, кафе, ресторанами та барами.

"Коли точно поставимо нові урни, ще не знаю", - сказав начальник шляхово-експлуатаційного управління з ремонту та утримання автошляхів і споруд Шевченківського району столиці Володимир Рибалка.

"Ведемо переговори з львівським підприємством про їх купівлю. Нові урни будуть пластмасові, нетравмонебезпечні. Якщо якийсь дурень щось усуне туди, осколки не поранять нікого", - додав він.

Куди дівати сміття мешканцям і гостям міста до початку чемпіонату, чиновник не повідомив.

Три тижні тому 400 бетонних урн для сміття демонтували з центру Києва, мотивуючи загрозою "терактів", подібних до дніпропетровських та запорізького. Згодом урни зникли й у інших районах міста.

Це викликало обурення мешканців столиці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...