Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Уповноважений Януковича лякає педофілією під час Євро-2012

Понеділок, 28 травня 2012, 14:54

Уповноважений президента з прав людини Юрій Павленко закликає батьків посилити контроль за неповнолітніми дітьми під час чемпіонату Європи з футболу 2012 року для того, щоб захистити їх від небезпеки стати жертвою злочинів на сексуальному ґрунті. 

Про це він повідомив на прес-конференції "Сексуальна експлуатація дітей в Україні: реалії приховуваної проблеми", повідомляють Українські новини.

"Велика відповідальність лежить на батьках під час Євро-2012. Тому я закликаю батьків проінформувати дітей про небезпеки.... Без сумнівів, батьки повинні контролювати, де перебуває дитина", - сказав він.

Зі слів Павленка, в телефоні дитини обов'язково мають бути номера телефонів рідних, котрим він зможе подзвонити у разі небезпеки.

У той же час омбудсмен зазначив, що у зв'язку зі збільшенням ризику злочинів на сексуальному ґрунті проти дітей у період футбольного чемпіонату Президент Віктор Янукович дав доручення органам влади посилити роботу із забезпечення безпеки дітей у цей період.

Зі слів омбудсмена, у цьому напрямку повинна бути активізована робота правоохоронних органів, соціальних служб, органів освіти в першу чергу в містах, які будуть приймати чемпіонат.

Він додав, що для того, щоб забезпечити дозвілля дітей під час футбольних змагань по всій Україні буде працювати близько 16 таборів при школах.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування