Побитий у Раді бютівець під крапельницею, Колесніченко лікується маззю

Вівторок, 29 травня 2012, 09:41

Бютівець Микола Петрук, потерпілий під час бійки у Верховній Раді, лежить під крапельницею.

Про це пише газета Комсомольська правда в Україні.

Петрук, як генерал-полковник запасу, буде лежати в одному з військових госпіталів столиці до 7-8 червня.

"Біля мене дівчата ходять, метушаться, намагаються поставити мене на ноги", - розповів Петрук.

"Лікарі роблять усе від них залежне. Сам я почуваюcя в рідних стінах. І друзі із фракції до мене продовжують постійно заходити, не кидають своїх у біді", - додав він.

"У перший же день забрали в мене телевізор, заборонили читати газети, щоб я вправо-уліво не водив очима. Живу в повній ізоляції. І на роботу поки не збираюся - яка робота? Я й у люди-то вийти  не можу в такому вигляді", - поскаржився Петрук.

Для опозиціонера нинішнє поранення - не перше в парламентських боях: минулого року йому на голову опустили важкий стілець.

А співавтор скандального законопроекту регіонал Вадим Колесніченко, розповів, що в нього залишилися синці на тілі, а прикушений кимсь палець загоюється.

Депутат обіцяв навіть сходити в лікарню, зробити укол проти правця - але лікарі відмовили, нагадала газета.

"Обмежилися ультрафіолетовим опроміненням і маззю Вишневського. Зараз усе в порядку, нагноєння немає", - розповів Колесніченко.

"Образи на колег не тримаю. От тільки виникає неприємне почуття, коли читаю, що депутату-бютівцю голову нібито розбили кастетом, хоча зрозуміло, що цього не було. А мені в голову запустили пляшку. Скляну! Мені чудом удалося від неї увернутися", - сказав він.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування