Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Луценка кажуть, що тюремники вводять в оману щодо його гепатиту

Вівторок, 29 травня 2012, 15:27

Державна пенітенціарна служба надає недостовірну інформацію щодо стану здоров’я Юрія Луценка, заявляють його представники.

"Пенітенціарна служба браво відзвітувала, що медична комісія МОЗ у складі професорів 14 разів оглядала Юрія Луценка у межах Лук’янівського СІЗО. При цьому прес-служба держоргану через забудькуватість не уточнила, що у професорів щоразу на руках були результати аналізів крові, де було чітко вказано – наявність у крові Юрія Луценка вірусного гепатиту TTV, що було виявлено ще у вересні 2011 року", - сказано у повідомленні "Народної Самооборони"

"У той же час ДПтС не забула нагадати, що у Луценка не виявлено гепатиту С і раніше виявлено не було. Виникає запитання: чому пенітенціарна служба зациклилася на формі гепатиту С, відсутність якого вона приписує Юрію Луценку?", - заявили у партії.

Представники Луценка наголосили, що він інфікований гепатитом TTV, "і це ніяким чином не знімає відповідальності із кожного члена медичної комісії, які оглядали, навіть "динамічно", Юрія Луценка як у СІЗО, так і в лікарні швидкої медичної допомоги, де не у всіх палатах є металопластикові вікна".

"Якщо ж професорські регалії відбили пам'ять у людей в білих халатах, то нагадаємо, що вірус TTV є інфекційним агентом, а у хворих на цироз печінки він більш часто зустрічається, ніж у інших. Цю інформацію дружині Луценка підтвердив офіційно Національний медичний університет ім. Богомольця", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, у вівторок прес-служба Державної пенітенціарної служби повідомила, що Луценко відмовився від медичного огляду і що гепатиту С у нього "не виявлено, і раніше виявлено не було".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...