МОК не перевірятиме Бубку через "чорні квитки" на Олімпіаду

Вівторок, 29 травня 2012, 17:07

Міжнародний олімпійський комітет не направлятиме свого спеціаліста для розслідування скандалу із незаконним продажем квитків на літню Олімпіаду в Лондоні.

Про це у вівторок журналістам заявив президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, повідомляє УКРІНФОРМ.

"Рогге (президент МОК.) сказав, що він свого представника не присилатиме. Він довіряє й Олімпійському комітету, і мені особисто, тому він відповів, що це наша внутрішня справа, і ми маємо самі провести цю роботу", - підкреслив Бубка.

За словами Бубки, наразі спеціальна комісія з розслідування цієї ситуації заслуховує людей, яких необхідно опитати, а також вона звернулася до каналу Бі-Бі-Сі із запитом про надання матеріалів, отриманих у ході журналістського розслідування.

"Ми отримали два репортажі, які виходили на каналі Бі-Бі-Сі, по іншим матеріалам вони сказали, що їх юристи працюють", - зазначив президент НОК.

Коментуючи призначення в.о генерального секретаря Національного олімпійського комітету, Бубка наголосив, що на постійній основі його не призначатимуть з огляду на те, що апарат працює у звичайному режимі.

Генеральний секретар Національного олімпійського комітету України (НОК) Володимир Геращенко склав свої повноваження через скандал про нібито його намір продати квитки на Олімпіаду в Лондоні на "чорному ринку". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування