Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Метро "Хрещатик" теж закриють через Євро-2012

Середа, 30 травня 2012, 15:16

Станцію метро "Хрещатик" у Києві, так само як і станцію "Майдан Незалежності", буде закрито для входу-виходу пасажирів на період Євро-2012.

Як повідомляє УНІАН, про це заявив на прес-конференції начальник головного управління транспорту та зв’язку КМДА Євген Водовозов.

"Дві станції метро – "Хрещатик" та "Майдан Незалежності" на днях закриються повністю на вихід. Вони будуть працювати – "Майдан Незалежності" як пересадочна станція… Але вони не будуть працювати на вхід-вихід", - сказав Водовозов.

Водночас на прохання уточнити кількість закритих станцій метро, оскільки раніше повідомлялось лише про закриття станції "Майдан Незалежності", керівник управління відповів: "Буде все в ручному режимі".

"Якщо будуть спокійні дні, то будемо відкривати станцію "Хрещатик". "Майдан Незалежності" - закритий, бо його вихід якраз у фан-зоні. Станція "Хрещатик" буде працювати в ручному режимі", - сказав Водовозов.

Він не виключає також, що в ручному режимі так само працюватимуть станції метро, найближчі до НСК "Олімпійський".

Але при цьому він нагадав, що в дні проведення матчів за чотири години до їх початку закриватимуться станції метро "Палац спорту" та "Олімпійська". Їх робота відновлюватиметься через годину після завершення матчів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування