Для охорони Януковича і його реформаторів купили нові меблі - всупереч забороні

Середа, 30 травня 2012, 15:43

За два роки президентства Віктора Януковича адміністрація президента витратила понад 400 тисяч гривень на придбання нових меблів.

Про це ідеться у відповіді на запит "Української правди" керівника Головного управління забезпечення доступу до публічної інформації Дениса Іванеска.

За його словами, протягом 2010–2011 років закупівля меблів здійснювалася для їх заміни та облаштування робочих місць працівників адміністрації президента.

Загалом у 2010 році було придбано:

- на суму 193 270 гривень - меблів для Координаційного центру з упровадження економічних реформ, архіву адміністрації президента України та охорони президента України;

- на суму 16 196 гривень - меблів для Координаційного центру з упровадження економічних реформ.

У 2011 році було придбано:

- на суму 20 850 гривень - меблів для управління забезпечення діяльності Уповноваженого президента України з прав дитини;

- на суму 126 тисяч 157 гривень - меблів для Координаційного центру з упровадження економічних реформ, спеціальні меблі в гардероб для відвідувачів громадської приймальні президента України на вулиці Шовковичній, 12 та меблі для прес-служби адміністрації президента України;

- на суму 49 337 гривень - меблів для Координаційного центру з упровадження економічних реформ, головного управління забезпечення доступу до публічної інформації, прес-служби адміністрації президента України та спеціальні меблі в гардероб для відвідувачів громадської приймальні президента України на вулиці Шовковичній, 12.

Як відомо, з 2004 року в Україні діє заборона на придбання меблів органами державної влади.

Заборона не поширюється тільки на випадки придбання меблів для новоутворених органів влади і збільшення чисельності працівників усіх бюджетних установ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування