Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Прокуратура визнала, що перевіряти завод Порошенка "недоречно"

Середа, 30 травня 2012, 18:22

Прокуратура Волинської області не проводить перевірок ні на корпорації "Богдан", ні на "Автоскладальному заводі №1".

Про це повідомила прес-секретар прокурора Волинської області Наталія Мурахевіч, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ніяких перевірок ми не проводимо. До нас надійшло звернення з цього приводу, і ми його направили за належністю до контролюючих органів", - повідомила вона.

Раніше прес-секретар корпорації "Богдан" Сергій Красуля повідомив, що корпорація вважає необґрунтованою розпочату в середу прокуратурою Волинської області перевірку ДП "Автоскладальний завод №1 ПАТ "Автомобільна компанія "Богдан Моторс" у Луцьку, що випускає автобуси і тролейбуси.

За його словами, прокуратура Волині до перевірки підприємства привернула, зокрема: Держінспекція сільського господарства, архітектурно-будівельного контролю, ветеринарного контролю та інші (всього 13 інстанцій), тоді як спеціалізація підприємства - повномасштабне виробництво автобусів і тролейбусів.

Красуля зазначив, що з перевіркою прокуратура прийшла на ВАТ "Луцький автомобільний завод", який вже кілька років як перейменовано в ПАТ "Автоскладальний завод №1 АК "Богдан Моторс".

Пізніше прес-секретар корпорації "Богдан" Сергій Красуля повідомив, що прокуратура Волинської області визнала недоречною прокурорську перевірку дочірнього підприємства "Автоскладальний завод 1" (Луцьк), що входить до складу корпорації.

За його словами, корпорація отримала лист від прокуратури Волинської області щодо розпочатої прокуратурою Луцька 30 травня перевірки.

"Визнали дії підлеглих і сам факт перевірки недоречним", - цитує прес-секретаря "Обком" з посиланням на "Українські новини".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування