Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Деяким нардепам квитки на матчі не по кишені, а інші йдуть на всі ігри

Понеділок, 11 червня 2012, 11:53

Деякі народні депутати будуть їздити на всі матчі "Євро-2012", деякі – тільки на півфінали й фінал, а хтось із них буде дивитися футбол по телевізору.

Так, "регіонал" Ельбрус Тедеєв придбав квитки на всі матчі "Євро-2012", пише "Комсомольська правда в Україні".

"У нас у парламенті є ціла "група в смугастих купальниках". Ми будемо їздити містами Євро. Квитки на матчі діставав мій родич", - заявив Тедеєв. 

У Верховній Раді квитки на футбол ніхто спеціально не поширював, на відміну від Київської міськради. Нардепи самі купували їх у касах.

Причому більшість парламентарів купили квитки економного варіанта – і на півфінал чи фінал. Кажуть, що на підсумкових матчах буде не лише футбол, але й розважальна програма. А рядові ігри нашої збірної вони подивляться й по телевізору вдома. 

"Регіонал" Володимир Макеєнко сказав: "Квиток за 380 євро в першокласний сектор – це дорогувато для мене. Я купив три квитки по 135 євро на півфінал, причому у звичайний сектор третьої категорії". 

А комуніст Євген Царьков придбав лише квиток на матч української збірної. "Сьогодні потрапити на футбол – дороге задоволення", - сказав він.

У свою чергу, "регіонал" Леонід Кожара збирається ходити на футбол багато й безкоштовно. Сподівається, що на стадіон його проведуть члени міжнародних делегацій.  

"Наприклад, приїдуть в Україну депутати з парламенту Швеції. Наша збірна саме з цією країною грає. На мене виходило двоє депутатів із проханням допомогти з квитками. Вони хочуть на третій матч зі Швецією на 19 червня", - зізнався він.  

Депутат від НУ-НС Юрій Стець буде узгоджувати свій прихід на футбол із партією: "Діти точно підуть – я купив квитки для них. Мій же похід на Євро буде залежати від рішення політичної сили". 

Комуністка Катерина Самойлик не піде на футбол, бо зайнята виборами. "Але квиток я купила. Віддам його синові, він шанувальник футболу", - сказала вона.

А голова Верховної Ради Володимир Литвин буде дивитися матчі вдома. "У душі я "диванний" уболівальник. Кому потрібне видовище, нехай ідуть на стадіон, а якщо хочеш професійно подивитися гру, то в першому ряду біля телевізора це робити краще", - вважає він. 

Багато депутатів рвуться на футбол не тільки через любов до спорту, але й заради шансу потрапити в VIP-коло.

Так, 11 червня в Києві на поле вийде українська збірна – і на "Олімпійському" мають зібратися всі вершки влади: президент, прем'єр, міністри, керівництво Адміністрації президента, а також іноземні гості. У VIP-ложі, можливо, відбудеться фуршет.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...