Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Борисполі" знову масово затримуються рейси

Понеділок, 11 червня 2012, 13:19

У "Борисполі" затримується близько 30 авіарейсів на відліт і виліт.

Про це свідчить онлайн-табло на сайті "Борисполі".

Зокрема, станом на 13:00 затримується виліт чотирьох рейсів на Донецьк, де у понеділок ввечері відбудеться матч Євро-2012.

 
Виліт літаків з Борисполя

У свою чергу прес-секретар "Борисполя" Оксана Ожигова розповіла, що проблема пов’язана з технічними проблемами у авіаперевізника "АероСвіт".

"Всі служби аеропорту працюють у звичайному режимі, обслуговує ту кількість рейсів, яка запланована. І ми готові обслуговувати ще й більшу кількість рейсів. Рейси затримує тільки одна авіакомпанія. Наразі затримується приблизно десять рейсів на приліт і близько 20 на відліт", - сказала вона.

"Жодної проблеми, пов’язаної з діяльністю аеропорту, немає. Але ці затримки можуть ускладнити нашу роботу, тому що в аеропорту має все відбуватися чітко за розкладом і за планами", - додала Ожигова.

Приліт літаків

У свою чергу помічник гендиректора "Аеросвіту" Сергій Куций сказав "Українській правді", що причина затримання рейсів "не дуже відрізняється від озвученої в суботу".

У свою чергу головний редактор журналу "Корреспондент" Віталій Сич написав у своєму Facebook, що посол Великобританії Лі Тернер не може вилетіти на матч до Донецька.

"Тут же застряг і посол Великобританії Лі Тернер. Каже, якщо Аеросвіт не може організувати рейс до Донецька, то що взагалі можна від нього очікувати", - написав Сич.

Як відомо, у п’ятницю у "Борисполі" затримувалися рейси на 4-5 годин.

Так, виліт з Києва до Варшави одного літака "Аеросвіту" і двох LOT затримався на декілька годин, через що вболівальники не встигли на відкриття Євро-2012.

У "АероСвіту" пояснили причину затримок авіарейсів 8-9 червня "виведенням з експлуатації 4-х літаків іноземних перевізників-партнерів і затримки з поставкою нових бортів".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування