Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко кинув тінь на спостерігачів з Європи, бо вони домовлялися з Азаровим

Понеділок, 11 червня 2012, 14:53

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що його не було запрошено на переговори з Європарламентом щодо моніторингу справи екс-прем'єра.

Про це він сказав ЛІГАБізнесІнформ, коментуючи приїзд в Україну делегації спостерігачів ЄП у складі екс-президента Польщі Олександра Квасневського та екс-голови Європарламенту Пата Кокса.

"Мені до кінця неясно, які завдання спостерігачів. Якщо вони будуть моніторити процедуру, то це одне. Але я чув виступ Мартінса, який зазначив, що спостерігачі від ЄП матимуть доступ до всіх документів, розглядатимуть суть обвинувачення", – зазначив він.

Захисник Тимошенко підкреслив, що у нього викликає безліч питань домовленість про моніторинг справи, досягнута Миколою Азаровим.

"Я нагадаю, що Азаров був допитаний у справі як свідок. Саме під час його допиту заарештували Юлію Володимирівну. І тепер він домовляється з нейтральною стороною про їхню участь у процесі", – сказав він.

"Ні, я не критикую участь європолітиків. Але те, що один з учасників кримінального процесу домовляється про моніторинг, а, умовно кажучи, думку сторони Тимошенко ніхто не запитує, то тут виникає багато питань", – підкреслив Власенко.

Він зазначив, що представники ЄП не пропонували захисту зустрітися для обговорення будь-яких питань щодо справи Тимошенко. 

"Якщо запропонують – зустрінемося, звичайно. Але я ще раз хочу підкреслити, що мене дивує роль влади в процесі приїзду спостерігачів, а також те, що саме спостерігачі будуть моніторити", – сказав Власенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування