Дніпропетровський "терорист" попросив пробачення: не втримав порох у руках

Понеділок, 11 червня 2012, 17:37

 Вадим Аранжій, винуватець інциденту в дніпропетровському трамваї в понеділок, у результаті якого постраждали 9 осіб, попросив пробачення у потерпілих і у всіх жителів Дніпропетровська.

"Живу я в Запорізькій області. Я мисливець. Вирішив купити порох і капсулу в магазині. Коли їхав назад у трамваї, у мене обірвалися ручки пакета, у якому знаходилося 2 банки пороху і капсули", - розповів він журналістам на прес-конференції в Головному управлінні МВС України в Дніпропетровській області в понеділок.

За його словами, у результаті падіння порох спалахнув і відразу згас. Аранжій пояснив, що їхав у трамваї стоячи, тримаючи одною рукою за поручень і не зумів удержати падаючий пакет.

"Так склалися обставини. Я не спеціально це зробив. Я прошу пробачення в усіх, хто постраждав і у всіх жителів Дніпропетровська за те, що сталося у трамваї", - сказав Аранжій, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомлялося, у понеділок у Дніпропетровську в 13.45 у вагоні трамвая №1 стався інцидент: громадянин України 1978 р.р., житель м.Токмак Запорізької обл., що перевозив придбані в той же день у спеціалізованому магазині 2 банки з мисливським порохом і капсулі для мисливських патронів, упустив пакет з вогненебезпечними предметами, у результаті чого стався вибух мисливського пороху.

У результаті інциденту 9 осіб одержали легкі опіки і були госпіталізовані як мінімум на добу.

Бабушкінський райвідділ міліції Дніпропетровська порушив кримінальну справу за ч.1 ст.267 Кримінального кодексу України (порушення правил перевезення вибухових речовин, якщо це порушення створило небезпеку загибелі людей або настання інших важких наслідків).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування