Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Під "Олімпійським" заборонили всі акції

Понеділок, 11 червня 2012, 19:29

Суд заборонив проведення будь-яких масових заходів на прилеглій території до НСК "Олімпійський".

Про це у понеділок повідомляє прес-служба ВЗГ ГУМВС України у Києві.

"11 червня у другій половині дня представники деяких політичних сил та громадських організацій надіслали до КМДА заявки про проведення масових заходів на прилеглій території до НСК "Олімпійський" безпосередньо перед початком та під час проведення футбольного матчу збірних команд України та Швеції у рамках турніру Євро-2012", - нагадали в міліції.

"У зв’язку з тим, що передбачається максимальне заповнення глядацьких місць стадіону та великим скупченням вболівальників (до 110 тисяч) проведення будь-яких масових заходів на прилеглій території суттєво перешкоджатиме безпеці громадян, які вирішили відвідати футбольний матч", - додали в прес-службі.

"Заявка подана організаторами з порушеннями встановленого порядку, та задля забезпечення безпеки громадян України та закордонних гостей, Київський адміністративний суд прийняв рішення про заборону проведення будь-яких масових заходів на прилеглій території до НСК "Олімпійський". Організаторам доведено рішення суду судовими виконавцями", - йдеться в повідомленні.

Столична міліція нагадує, що рішення суду обов’язкове для виконання всіма громадянами.

"До обов’язків працівників міліції входить забезпечення безумовного виконання судового рішення. Тож дії міліції будуть адекватними ситуації, у рамках закону та своїх повноважень", - уточнили в МВС.

Як відомо, о 19:00, навпроти входу в НСК "Олімпійський", мала розпочатися українська акція протесту проти режиму Віктора Януковича.

Також свої заходи планувала провести опозиція.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування