Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Власенко допускає, що європейців знову не пустять до Тимошенко

Понеділок, 11 червня 2012, 21:49

Екс-президентів Польщі Александра Кваснєвського та Європарламенту Пета Кокса навряд чи пустять до екс-прем’єра Юлії Тимошенко, яка проходить курс реабілітації у лікарні.

Таке переконання висловив захисник екс-прем’єр Сергій Власенко, якого цитує УНІАН.

"На жаль, у нас пенітенціарна служба дуже вибірково підходить до відвідувань Юлії Володимирівни. Тобто соратникам, її рідним чиняться всілякі перепони, також всілякі перепони чиняться політикам та дипломата, які чітко висловлюють свою позицію", - заявив він.

"Зокрема, я вважаю це абсолютно недопустимим, що посол Євросоюзу в Україні пан Тейшейра вже неодноразово просив зустрічі з Юлією Володимирівною, ми вже передавали згоду Юлії Володимирівни на таку зустріч, але пенітенціарна служба чомусь не надає такої можливості", - нагадав він.

"Не знаю, чи буде така можливість надана президентам Коксу та Кваснєвському. Можу припустити, що їхня вірогідність побачити Юлію Володимирівну дещо більша, ніж у пана Тейшейри, хоча б тому, що цю місію ініціював пан Азаров. Але в нашій справі можна очікувати будь-чого", - сказав Власенко.

Захисник припустив, що під час нинішнього візиту до України Кокс і Кваснєвський не приїжджатимуть у Харків, щоб зустрітися з Тимошенко.

Донька екс-прем`єра Євгенія Тимошенко також заявила, що Кокс і Кваснєвський мають намір зустрітися з її матір`ю.

"Вони сказали, що намагатимуться просити владу, щоб зустрітися з мамою, але чи дасть їй таку можливість влада, не зрозуміло", - сказала донька Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування