Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Міліція каже: оточила "тимошенківців", щоб пояснити заборону

Понеділок, 11 червня 2012, 22:04

Правоохоронці не застосовували до активістів партії "Батьківщина" фізичної сили та спецзасобів.

Про це у понеділок пізно ввечері повідомляє прес-служба столичної міліції.

"Всупереч заборони суду організатори все-таки спробували провести заплановані заходи. На розі вулиць Шота Руставелі та Рогнідинської, на підступах до території НСК "Олімпійський" учасники масових заходів були зупинені правоохоронцями", - йдеться в повідомленні.

"При спробі ознайомити організаторів та близько 15 чоловік із рішенням суду, останні відмовилися та забажали цього безпосередньо від представників судово-виконавчої служби", - зазначили у міліції.

"Інформація, поширена деякими виданнями, що, начебто, працівники "Беркуту" вчинили сутичку з мітингувальниками, не відповідає дійсності та носить явно провокаційний характер", - запевнили правоохоронці.

"Правоохоронці не застосовували до активістів ані фізичної сили, ані спецзасобів і лише в межах своєї компетенції та в рамках закону намагаються виконати рішення суду та не допустити порушень громадського порядку", - зазначили в міліції.

Як відомо, раніше прес-служба партії "Батьківщина" повідомила, що міліція не випускала жителів наметового містечка на Хрещатику і народних депутатів, які там перебували.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування