Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Львів і Харків зібрали у зонах майже 70 тисяч

Понеділок, 11 червня 2012, 22:23

Близько 70 тисяч уболівальників зібралися подивитися матч між збірними України та Швеції у Львівській та Харківській фан-зонах.

Переважна більшість людей у ​​Львівській фан-зоні - українці, крім того, помічені вболівальники з Португалії і Польщі, передає "Інтерфакс-Україна".

Вболівальники постійно прибувають, їх кількість помітно збільшується.

Майже всі українські вболівальники одягнені в синьо-жовті кольори національної збірної: багато хто в футболках, з шарфами, з прапорами, у дівчат розмальовані обличчя. Фанати весь час скандують "Україна! Україна". В цілому обстановка безконфліктна.

На початок матчу між збірними з футболу України та Швеції офіційна фан-зона в Харкові була заповнена практично повністю.

Багато вболівальників прийшли в "професійному" одязі - в футболках і шарфиках збірних України та Нідерландів, а також харківського клубу "Металіст".

Чимало фанів поєднують фірмові кольори двох збірних: наприклад, жовто-блакитну футболку з помаранчевими шортами або помаранчевий наряд з жовто-блакитними прапорами, намальованими на обличчі. Деякі вболівальники прийшли у вишиванках.

Появу на екранах гравців української збірної фан-зона зустріла дружним схвальним гулом, а під час виконання гімну України люди підспівували.

Офіційна фан-зона в Харкові може прийняти до 45 тисяч уболівальників одночасно.

Як відомо, за даними міліції, в районі НСК "Олімпійський" в Києві зібралися до 110 тисяч уболівальників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування