Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніков тішиться: в Україну прибуває по 300 тисяч туристів на день

Середа, 13 червня 2012, 12:28

У дні футбольного турніру Євро-2012 в Україну щодня приїжджає на 90 тисяч туристів більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Про це повідомив віце-прем’єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков 12 червня під час прес-конференції у Києві, повідомляє прес-служба міністерства.

За його словами, до Євро-2012 в Україну в середньому за добу приїжджало близько 200-210 тисяч людей, а з початком турніру цей показник збільшився до 300 тисяч.

Колесніков також зазначив, що за прогнозами матчі другого туру групового етапу Євро-2012 в Україні відвідає більше туристів порівняно з першим.

"В усіх аеропортах після першого туру спостерігається збільшення кількості заявок на прийом чартерних рейсів", - сказав віце-прем’єр-міністр.

Він пов’язує таку динаміку з тим, що перші іноземні фани, які вже відвідали Україну, діляться своїми враженнями та власним прикладом доводять, що їхати в Україну безпечно.

Також Колесніков зазначив, що за чотири дні чемпіонату потік автомобілів, які перетинають український кордон, збільшився на 55-60 тисяч за добу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування