Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хорошковський: Україні дефолт не загрожує

Середа, 13 червня 2012, 14:21

В уряді України на сьогоднішній день не бачать загрози дефолту.

Про це повідомив перший віце-прем'єр Валерій Хорошковський, коментуючи інформацію про те, що Україна знаходиться у п'ятірці країн, яким загрожує дефолт, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"На сьогодні ми не бачимо загрози дефолту взагалі. Тобто, і в рамках збалансованості бюджету, і в рамках економічного розвитку ми на сьогоднішній день можемо обслуговувати свої борги без проблем", - сказав він.

"І ви знаєте, що на сьогодні всі проблемні питання, у тому числі навантаження на цей місяць, червень, яке було досить великим, воно виконано. Уряд зі своїми боргами розрахувався, і до кінця року ми взагалі не бачимо жодної ситуації, яка може , умовно кажучи, перешкодити виконанню (зобов'язань)", - заявив Хорошковський.

Крім того, він заявив, що програма співпраці України з Міжнародним валютним фондом, швидше за все, буде продовжена.

"Переговори ведуться...Ми розглядаємо різні варіанти. Але, природно, та програма, яка на сьогоднішній день існує з МВФ, буде продовжена", - зазначив чиновник.

Уточнюючи на прохання журналістів, чи буде програма продовжена ще на рік, Хорошковський сказав: "Швидше за все, програма буде просто продовжена".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування