Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Києві посилили охорону фан-зони

Четвер, 14 червня 2012, 14:00

На території фан-зони у Києві посилені заходи безпеки через анонімне повідомлення про замінування Хрещатику і Майдану Незалежності, яке надходило у середу.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Одночасно у фан-зоні працює близько 500 співробітників служби безпеки. Посилено і міліцейську охорону. Працює система відеонагляду, всі входи до фан-зони контролюють окремі групи охоронців, організовано постійний патруль всередині та ззовні фан-зони", - сказано у повідомленні.

"Потоки на вхід і на вихід з фан-зони розділені для зручності уболівальників: вхід здійснюється тільки через турнікети, вихід – у спеціально позначених місцях", - додали у прес-службі.

На територію фан-зони заборонено вносити легкозаймисті предмети, алкогольні напої, великогабаритні предмети, колючі та ріжучі предмети, зброю, професійну фото- і відео- апаратуру, засоби трансляції (окрім представників ЗМІ, які отримали відповідний дозвіл).

Крім того, організатори фан-зони звертаються до киян та гостей міста з проханням не вдаватися до провокацій та не вчиняти дій, що можуть призвести до паніки серед уболівальників.

Як відомо, раніше у середу о 16.30 спецлінією 102 до чергової частини Головного управління МВС України в м. Києві надійшло повідомлення про замінування Майдану Незалежності та вулиці Хрещатик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування