Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" демаршем демонстрували протест Тарасюку

Четвер, 14 червня 2012, 14:42

Представники "більшості" української частини делегації Комітету парламентської співпраці Україна - ЄС покинули засідання комітету в Страсбургзі на знак протесту проти дій Бориса Тарасюка.

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

У повідомленні говориться, що Леонід Кожара, Анатолій Кінах, Ірина Бережна, Максим Луцький, Олег Надоша покинули засідання "на знак протесту проти дій голови української частини делегації Тарасюка при голосуванні заключної заяви й рекомендацій комітету в четвер".

За словами "регіоналів", Тарасюк "грубо проігнорував вимогу членів делегації не включати в текст заключної заяви положення, які порушують європейські стандарти й принципи верховенства права, зокрема, невтручання в діяльність судової системи влади й (неможливість) тиску на суд".

"Таким чином, Борис Тарасюк учергове перевищив повноваження, делеговані йому всім українським парламентом, в узкопартійних цілях для дискредитації України в Європі й спроби утягнути окремих представників Європарламенту у внутрішньополітичну боротьбу в Україні", - заявляють у Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...