Янукович образився на європейців, які його відштовхують

П'ятниця, 15 червня 2012, 16:42

Президент Віктор Янукович заявляє, що деякі вислови європейських політиків відштовхують його від Європи.

Про це він сказав в інтерв'ю виданню The Time Magazine.

"Я розчарований завчасними висновками деяких європейських політиків, які не розуміють глибину проблеми і поспішають робити політичні заяви. Ця практика відштовхує мене від Європи. Вона відштовхує мене", - заявив Янукович.

Він навів приклад із фотографіями синців Тимошенко. Він підкреслив, що після їхнього оприлюднення, політики почали робити заяви.

"Наприклад, вони бачать фото Тимошенко з синцями і почали робити політичні заяви", - сказав він і нагадав, що він одразу наказав провести розслідування, а Тимошенко відмовилася від огляду.

"Ви маєте зрозуміти, Європа вибухнула через цю новину. Вони почали робити судження. Перш за все, для будь-кого, щоб зрозуміти це питання, потрібен час… Я не повірив цьому, в контексті ситуації в Україні ніхто поряд із Тимошенко і пальцем її не торкнувся б", - зазначив він.

"Але європейські політики казали різні речі і ніхто з них не висловив думку, що вона поспішила", - сказав він.

"Політика, - це здатність контролювати ваші емоції. Ви можете базікати про все, що захочете. Але якщо ви не цінуєте свої слова, якщо ви не зважуєте їх, а просто говорите все, то ваші слова не мають ваги", - зазначив Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News