У Чернівецькій області розстріляли депутатів від "Фронту змін", є загиблий

Субота, 16 червня 2012, 11:39

В результаті нападу невідомих у місті Вашківці Чернівецької області отримали поранення двоє депутатів місцевих рад від партії "Фронт змін", їх приятель загинув.

Як повідомляє прес-служба "Фронту змін", депутат Вижницької райради Віталій Гарас разом із братом, депутатом Вашківецької міськради Юрієм Гарасем, приятелем Романом Ставчанським та іншими жителями міста дивилися футбольний матч на другому поверсі приміщення універмагу в місті Вашківці.

Близько 21.30 кілька молодих людей із травматичною та газовою зброєю вбігли до приміщення й відкрили вогонь по Віталію, Юрію та їхньому приятелю. В результаті отриманих травм, несумісних із життям, Роман Ставчанський загинув.

Міліція прибула на місце оперативно, але нападникам вдалося втекти.

Віталій Гарас отримав три поранення. Йому зроблено операцію. Юрія Гараса із складним пораненням перевозять в обласну лікарню.

Від газової зброї постраждали також люди, які перебували в тому ж приміщенні.

Лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк звернувся до генерального прокурора з вимогою взяти на контроль розслідування справи.

Як повідомлялося, в ніч на 3 червня невідомі розстріляли вікна офісу "Фронту змін" у Чернівцях, який розташований на першому поверсі житлового будинку.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування