Міліція затримала 7 учасників стрілянини на Буковині

Субота, 16 червня 2012, 20:47

У суботу міліція затримала сімох учасників конфлікту у Вашківцях Чернівецької області, в результаті якого загинув місцевий мешканець та було поранено двох депутатів "Фронту змін".

Про це на брифінгу повідомив заступник начальника УМВС області Олег Попов, повідомляє "Молодий буковинець".

"Серед затриманих поки що немає того, хто стріляв. Його особу встановлено – це мешканець сусіднього із Чорториєю села Кіцманського району на ім’я Микола. В поле зору правоохоронних органів він раніше не потрапляв", - сказав Попов.

Заступник начальника управління запевнив, що жодного політичного підґрунтя конфлікт не має.

Двоє постраждалих – брати Гараси – є депутатами від "Фронту змін". Однак у своїх поясненнях слідчій групі вони розповіли, що конфлікт виник у Чорториї на ґрунті побутового непорозуміння між підозрюваним Миколою і загиблим Романом Ставчанським.

Водночас начальник управління МВС в Чернівецькій області Микола Харабара у коментарі УНІАН заявив, що даний інцидент – "це чиста битовуха, ми вже це чітко встановили".

Як нагадав начальник УМВС, порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 ККУ (вбивство).

Він також поінформував, що загиблий - колишній співробітник міліції. Куля від травматичної зброї потрапила загиблому у живіт. "Це не мало б призвести до смертельного випадку, однак, за попередніми даними, загиблий мав проблеми із серцем", - додав начальник обласної міліції.

Як повідомлялося, в результаті нападу невідомих у місті Вашківці Чернівецької області отримали поранення двоє депутатів місцевих рад від "Фронту змін", їх приятель загинув.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...