Тюремники: у Тимошенко було 27 іноземців

Понеділок, 18 червня 2012, 15:03

Глава представництва ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра останнім часом не звертався з проханням про надання дозволу на зустріч з Юлією Тимошенко.

Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби.

"Жодних заяв від нього на передодні останнього його візиту до лікарні "Укрзалізниці", який голова представництва ЄС здійснив у минулу неділю, не надходило", - йдеться у повідомленні.

Як заявили у службі, "у відповідності з вимогами національного законодавства, побачення із засудженими, які вивезені за межі виправного закладу, призупиняються (або обмежуються) до моменту їх повернення в установу".

"Крім цього, усі відвідання Тимошенко в ЦКЛ "Укрзалізниці" (зустрічі з захисниками, донькою, офіційними особами) здійснюються лише зі згоди лікуючого лікаря, оскільки курс реабілітації передбачає чіткий графік проведення медпроцедур, харчування і відпочинку", - наголосили у прес-службі.

Пенітенціарна служба заявила, що "представники Європарламенту, ПАРЄ, інших міжнародних організацій у складі офіційних делегацій неодноразово мали змогу особисто ознайомитися з Качанівською виправною колонією, лікарнею, організацією реабілітаційного процесу Тимошенко та безпосередньо поспілкуватися з нею".

"За час перебування Тимошенко у колонії та лікарні протягом 9 візитів її відвідали 27 іноземців", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, раніше Тейшейра заявив, що не зміг зустрітися з Тимошенко у лікарні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News