Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кулиняк запевняє, що племінниці довірили не "на стільки велике" видання

Понеділок, 18 червня 2012, 19:16

Міністр культури Михайло Кулиняк запевняє, що не має відношення до призначення своєї племінниці Оксани Гайдук на посаду головного редактора часопису "Українська культура".

Про це він розповів в ефірі ТСН.

2006-го дівчина закінчила загальноосвітню школу в місті Кузнецьк Кемеровської області Росії. А в цьому році закінчила Інститут журналістики Київського університету імені Тараса Шевченка.

"Насправді, вона вчилася абсолютно без моєї допомоги. В неї є цілий ряд статей. Я, чесно кажучи, десь думав, що можуть піднятися такі запитання, але відверто скажу - давайте подивимося, як вона впорається з цим", - підкреслив Кулиняк.

На зауваження ведучої про те, що для 23 років, а особливо для дівчини, яка тільки-но отримала вищу освіту, зарано очолювати таке видання, Кулиняк відповів: "Це не на стільки велике видання, як ви думаєте".

"Я не знаю, наскільки вона буде там тренуватися, вона журналістка все-таки, не дивлячись на те, що моя племінниця. Має ж бути якась журналістська солідарність. Ви просто самостійно візьміть інтерв'ю у працівників видавництва, не в мене. Хай вони самі її оцінять, щоби це не була оцінка міністра і оцінка, як кажуть, дядька", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування