Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шевченко: Пора поступатися місцем молодим, в України є хороше майбутнє

Середа, 20 червня 2012, 09:09

Андрію Шевченку дуже болісно, але він все ж завершує виступи у національній збірній України.

Про свої враження від останньої гри за команду та думки щодо майбутнього Андрій поділився з кореспондентом каналу "Україна".

"Хлопці виклалися на 100%. Спробували зробити Україні великий подарунок своєю грою. Спасибі всім вболівальникам за підтримку", - почав він.

"Я намагався дуже добре підготуватися, розумів, що це мій заключний турнір. Набрав хорошу форму, провів непогані матчі, але через травму не зміг підготуватися до цього матчу. Із шведами та французами був удар в одне і теж місце, розпухло коліно", - сказав Андрій.

Він ще раз підкреслив, що йому та партнерам хотілося подарувати і собі, і всій Україні прохід з групи і вони зробили все можливе і неможливе.

"Мені приємно, що скандували "Шева". Це той подарунок, котрий будь-який футболіст хотів би випробувати в житті. Я з усією енергією намагався подарувати людям свято і завжди повністю віддавався, тому, думаю, люди відзначили це", - сказав форвард.

"Я думаю пора поступатися місцем молодим, в України є хороше майбутнє. Ярмоленко, Коноплянка, Гармаш, Ракицький, усі інші - це молодь, яка дуже добре, що побувала на таких іграх як Євро-2012. Це дасть зміцніти і відчути рівень єврофутболу", - вірить капітан команди.

Шевченко сказав, що, напевно, зіграє ще один товариський матч за збірну і попросить, щоб його організували.

Чемпіон

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування