Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Німці передали паспорти побитої миколаївської дівчини журналістам

Середа, 20 червня 2012, 13:29

Представники власника німецької медіагрупи Berliner TagesZeitung Рейко Опітца передали журналістам Першого національного паспорти побитої Олександри Попової.

Як повідомили джерела "Телекритики", представники іноземного благодійника самі звернулися до журналістів, щоб публічно повернути паспорти та спростувати інформацію матері Попової про шантаж.

Заступник генерального директора Національної телекомпанії України Олександр Пантелеймонов підтвердив цю інформацію, уточнивши, що документи дівчини були передані журналістам 19 червня близько 16:00.

Тепер Перший національний поверне їх родичам потерпілої дівчини.

Як відомо, минулого тижня Алла Гудзь – мати Олександри Попової, яка була жорстоко побита в Миколаєві в березні 2012 року та провела два місяці в комі, – заявила, що Рейко Опітц, який обіцяв влаштувати її доньку в європейську клініку,забрав закордонний та український паспорти Олександри й за їх повернення вимагає 24 тисячі євро.

У відповідь юристи Рейко Опітца розповсюдили в ЗМІ лист, яким спростували цю інформацію, назвали Аллу Гудзь невдячною, повідомили про припинення допомоги й пообіцяли повернути документи.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування